Om oss

Exklusiv Generalagent i Skandinavien

Coskun Scissors presenterar en ny och exklusiv kollektion av japanska saxar framtagna för professionella frisörer.
I dagsläget säljs saxarna världen över och de har blivit ett förstahandsval för många frisörexperter.

En avancerad teknologi och strikta kvalitetskontroller ligger bakom saxkollektionen från Coskun Scissors. Just därför är vi, tillsammans med fabriken, stolta att som första företag i Skandinavien nu kunna leverera professionella frisörsaxar av absolut högsta kvalitet.

Fabriken där saxarna tillverkas, har med omsorg valts ut. Samtliga saxar i kollektionen är gjorda av högkvalitativt, rostfritt stål och är tillverkade med en unik svetsningteknik där hantverket har fått stå i fokus. Den är sedan starten 1975 en världsledande leverantör av professionella produkter till marknaden, med specialisering på japanska frisörsaxar. Som tillverkare brinner de för hantverket, då det för dem är viktigt att bevara och föra vidare det japanska kulturarvet in i framtiden. Till det traditionella hantverket adderas idag moderna aspekter som innovation och design.

Vi levererar saxar med fin skärpa och jämnhet. Men framför allt: saxar med lång livslängd. Och nu erbjuder alltså Coskun Scissors, som exklusiv generalagent i Skandinavien, ett antal högkvalitativa saxar, samtliga tillverkade för att passa alla frisörer och dess olika behov.


Coskun Scissors ser fram emot
ett samarbete med er – för ömsesidig framgång

Lena Cosken

Lena Coskun, VD